Ring til os ved alle former for spørgsmål vedrørende vores produkter.

Køb flyttekasser hos 3x34

Køb flyttekasser, indpakning og andet flytte-udstyr.

I 3x34´s flyttebutik har du mulighed for at købe alt fra flyttekasser, bølgepap til indpakningspapir til din flytning.

Flyttekasser

Når du skal flytte, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Her er flyttekasser, som regel det som man skal bruge flest af. Du skal gøre op med dig selv, om du ønsker billige flyttekasser, som kan bruges få gange, eller du vil bruge kvalitetsflyttekasser, som passer godt på dine ting, og som kan bruges igen og igen. Ser du dig om på markedet, og er opmærksom på flyttekasser på tilbud, kan du godt finde billigere flyttekasser end vores. Det kan bare godt gå hen og blive dyrere på sigt, hvis de går hurtigt i stykker eller kollapser med dine ting indeni.

Vores professionel flyttekasser er den bedste flyttekasse på det danske marked. Den er beregnet til at blive brugt mange gange, og er bygget i 3 lag pap og med en bølge i birketræsfibre for stabilitet gennem flere flytninger. Vores flyttekasser bliver oftest brugt til flere flytninger, eller til langtidsopbevaring, hvor det er vigtigt med en kasse i ordentlig kvalitet, så den ikke kollapser ved stabling.

Vores flyttekasser koster 30 kr. pr. stk. Når du er færdig med din flytning, kan du vælge at beholde flyttekasserne til næste gang, eller sælge dem tilbage til os for 10 kr. På den måde kan du benytte dig af billige flyttekasser, der også har en god kvalitet.

Har du brug for en garderobeflyttekasse, kan du købe den til 100 kr. En garderobeflyttekasse har indbygget bøjlestang og kan spare tid og flyttekrøller.

Flyttetip: Pak ikke alle de tunge ting i 1 flyttekasse. Har du f.eks. mange bøger, så læg 1 eller 2 lag bøger nederst i kassen og pak lidt lettere ting ovenpå. Så bliver det nemmere at bære, og flyttekasserne holder længere.

Indpakning

Find også indpakningspapir til indpakning af porcelæn og andre mindre genstande i vores webshop. Vores indpakningspapir kommer i ark, der måler 60 cm x 80 cm. Det betyder, at der kan pakkes flere tallerkener eller andet i arket, for bedre udnyttelse af flyttekasserne. En pakke er rigeligt til en almindelig flytning.

Det er også her du finder bølgepap, boblefolie og strækfilm.

Flyttetip: Også porcelæn mv. kan være rigtigt tungt, så husk ikke at pakke en hel flyttekasse fuld. Læg porcelænet nederst og kombiner med tøj eller lignende ovenpå.

Andet flytteudstyr

Har du brug for andet udstyr, som f.eks. flyttehund eller arbejdshandsker, kan vi også sørge for det. Se vores udvalg her

Flyttetip: Der er andet udstyr end flyttekasser, som kan gøre en stor forskel for, hvor nemt din flytning og smertefrit kommer til at gå. F.eks. Arbejdshandsker eller spændgjorde, hvis du selv står for bærearbejdet og/eller transporten.

Levering

Ønsker du levering af dine varer, er der også mulighed for det. Se de forskellige muligheder og priser her.

Du er naturligvis også selv hente varerne på vores lager på Dybendalsvænget 4, 2630 Tåstrup. Mandag til fredag fra 6-18.