Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Bestil et uforpligtende flyttetilbud

Vil du vide, hvad en flytning koster? Hvis du indtaster nogle informationer omkring din flytning, så sender du os en mail. Denne mail besvarer vi hurtigst muligt. Dette er kun lavet, så du kan få en idé om, hvad din flytning koster. Vi sender herefter en mail retur med et flyttetilbud, hvor vi skriver, hvor meget vi vil vurdere din flytning vil koste. Dette er IKKE en fast pris, da der er så mange uforudsigelige ting, der kan forsinke processen, og dermed forhøje prisen - og det kan jo snildt gå den anden vej også.

Har du brug for et dygtigt og erfarent flyttefirma til at hjælpe dig med din flytning, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har hjulpet danskerne med at flytte og transportere deres ejendele siden 1971, og vi har derfor prøvet enhver tænkelig flytte- og transportopgave. Der findes ikke en opgave, vi ikke kan løfte, og som kunde får du altid høj service og sikkerhed.

Hos 3x34 stræber vi altid efter at levere høj kvalitet, så du altid får en god og effektiv flytning. Du får altid markedets bedste flyttetilbud, fordi vi skræddersyr din pris efter dit behov. Vi kigger f.eks. på, hvor langt der er fra fraflytningsadressen til tilflytningsadressen, hvor mange kvadratmeter der skal flyttes og meget mere. Du betaler aldrig for ekstra ydelser, som du ikke har brug for.

Overlad derfor trygt din flytning til vores professionelle flyttemænd. Vi vil behandle dine ting nænsomt og med omhu, og vi garanterer, at dine ting når sikkert frem til slutdestinationen. Du kan roligt læne dig tilbage, og lade os gøre arbejdet for dig. Har du brug for hjælp til ned- og udpakning, stiller vi også gerne arbejdskraft til rådighed.

Skal du have flyttet større genstande som klaverer, reoler og andre lignende tunge genstande, så har vi også det rette udstyr til at flytte dem nemt og sikkert. 3x34 tilbyder også opbevaring i moderne lagerfaciliteter i Odense og København, i tilfælde af du mangler et sted at opmagasinere dine ting. Det er muligt købe både midlertidig og permanent opbevaring på vores lagerhotel.

Vi har også en online flyttebutik, hvor du kan købe flyttekasser, flyttetæpper, bobleplast og en masse andet flytteudstyr. Alle vores flyttekasser er konstrueret, så de kan stables stabilt oven på hinanden for en nem og effektiv flytning og transport. Derudover er vores store flyttekasse kendt som værende markedets bedste, og en favorit blandt flyttemænd. Den er nemlig udviklet til at blive brugt mange gange og til længerevarende opbevaring.

Når du er færdig med at flytte, kan du vælge at beholde flyttekasserne eller sælge dem tilbage til 3x34 for 10 kr.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende flyttetilbud. Det kan du gøre via kontaktformularen på denne side, men du kan også ringe til os på 34 34 34 34. Vi sidder klar ved telefonen, så ring endelig, hvis du har spørgsmål eller specielle forespørgsler.

Bestiller:
Navn*:
E-mail*:
Tlf.nr.*:
Mobil.nr.:
Parkeringsafstand
ca. til gadedøren*:
Kundetype:
 
Flyttedato:
Dato*: - -
 
Fraflytningsadresse:
Land:
Adresse*:
Adresse2:
Postnr og By*:  
Evt. etage:
 
Tilflytningsadresse:
Land:
Adresse*:
Adresse2:
Postnr og By*:  
Evt. etage:
 
Hvor meget skal flyttes:
Boligens areal*:  m2
 m3 (hvis kendt)
Antal værelser*:

Ekstra rum:

Garage  Kælderrum Loftrum Redskabsrum
 
Yderligere oplysninger:

 
Øvrigt:

Bemanding*: