34 34 34 34
Menu
Online booking

Om 3x34

Kvalitetstransport og -flytning siden 1971.

Hvordan startede 3x34 Flyttefirma?

Hvem kunne vide at da 3x34 Transport startede op skulle blive et af de mest kendte flyttefirmaer i Danmark? Den historie kommer her.

Det startede i 1971 med at ca. 60 vognmænd brød med daværende Mini Trans og stiftede det nye andelsselskab Mini Transport, som havde Telefon Fasan 4711. Det som vi i dag kender som 3x34 Transport.

Starten var hård for det nye selskab, og mange tænkte tanken at dette flyttefirma nok kun fik en kort karriere. Med bare 4 mobile radioer i firmaet blev 4 biler placeret strategisk rigtigt i Storkøbenhavn og brugt som melde-og ordremodtager-poster.

Man fik efter nogle måneder fik man af P&T en ny radiokanal og så kom der ellers gang i udviklingen. Ja allerede det første år fordoblede vi antallet af biler og i 1973 var der 130 vogne.

Så fik vi et kontosystem indarbejdet og vi havde nu ca.1200 faste kunder ” Fantastisk”, dertil var også at vi havde rigtig gode priser, 1,39kr pr.km kostede en lille varevogn. Billigt hvis man sammenlignede med en kørt km i en hyrevogn som kostede 2.50 kr.

Så gik det ellers hurtigt og i 1974 blev vores telefonnr. Ændret til 34 34 34 og vores flyttefirma kom til at hedde 3x34 Transport a.m.b.a. det som vi hedder i dag. Samtidig flyttede vi adresse fra Nordre Fasanvej 110 til en ejendom på 215 m3 som lå lige overfor hvor vi boede også på Nordre Fasanvej 99

Så blev EDB indført i regnskabsafdelingen og det kørte så godt for vores flyttefirma, at vi i 1985 flyttede fordi lokalerne blev for trange og flyttede til Kong Georgs vej 63-67 på Frederiksberg. Radiorummet flyttede først ind 2 år senere, hvor der blev installeret nyt og avanceret telefon og Edb-bookingsystem samt forbedret radiohovedstation, som især kom kunderne til gode.

Ja fra at være startet med små stationcars, er vi vokset og omfatter i dag små biler, kassevogn, pickup, lift-og lastbiler, hængetræk, multitrækkere, kølevogn, fejebakker, veksel lad med mere.

Vi flyttede efterfølgende fra Kong Georgs vej 63-67 da vi gerne ville udvide med lagerplads hvilket havde en størrelse af 6.000 m2 lagerhaller. I 2015 besluttede vi at flytte og købe vores eget, og i dag ligger vi på Dybendalsvænget 4 i Taastrup hvor vi bor i dag og har et vores lager.

3x34 Transport a.m.b.a. flyttefirma er et andelsselskab, hvor demokratiet er i højsæde, hvor vognmændene er selvstændige og hvor bestyrelsen i firmaet består af vognmænd som arbejder tæt sammen med selskabets direktør, som leder den daglige drift. Heldigvis gik det bedre end mange antog og vi har nu eksisteret i mere end 40 år. Og er en af Landets største flytteforretning. En position vi agter at beholde i fremtiden, og derfor arbejder vi løbende på at gøre tingene bedre for vores kunder.

3x34 transport a.m.b.a., Dybendalsvænget 4, 2630 Taastrup         Indhold på 3x34.dk

Vognmand login