Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Udlandsflytning

 

3x34 er kendt som landets største flyttefirma, men vidste du, at vi også hjælper dig med din udlandsflytning? Hos os får du altid en sikker, effektiv og prisvenlig flytning. Både hvis du skal flytte rundt i Danmark, og hvis du skal flytte til udlandet. Så kontakt os hos 3x34 her, hvis du står over for en udlandsflytning.

 

Nem og sikker udlandsflytning

 

Der er meget at holde styr på, når du står over for en udlandsflytning. Vælg 3x34 til at hjælpe med din flytning. Vi holder styr på alt det tekniske omkring at få dit indbo flyttet til det nye land. Vil du gerne følge processen omkring din udlandsflytning af indbo, så kan vi naturligvis holde dig underrettet undervejs i forløbet.

 

Ved en udlandsflytning er det vigtigt, at der er styr på forsikringerne. Hos 3x34 har vi stor erfaring med flytning til udlandet, hvilket betyder, at der er styr på alt det praktiske og tekniske før, under og efter din flytning. Overlad det bare til os, så du kan koncentrere dig om de mange andre spørgsmål, som du står over for i forbindelse med din udlandsflytning.

Du skal sikkert have styr på dit nye naboområde, bankoverførsel, ny bolig og måske et nyt job. Imens klarer vi håndteringen af alt dit flyttegods – uanset om du skal have flyttet dit private indbo, eller om det drejer sig om udlandsflytning af din virksomhed.

 

Udlandsflytning - få et gratis flyttetilbud

 

Udlandsflytning kan være en stor omvæltning fyldt med koordinering og planlægning. Med 3x34 er du sikker på, at der er totalt styr på selve flytningen af dine ejendele. Sandsynligvis har vi stået for flytninger til dit nye land før og kender til de praktiske foranstaltninger omkring din konkrete udlandsflytning.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din udlandsflytning. Det er ganske gratis.

 

Klik her for at bestille et flyttetilbud!