Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Udlandsflytning

 

3x34 Transport er kendt som landets største flyttefirma, men vidste du, at vi også hjælper dig med din udlandsflytning? Hos os får du altid en sikker, effektiv og prisvenlig flytning.

Tøv ikke med at kontakte 3x34 her, hvis du står over for en udlandsflytning.

Ved en udlandsflytning er det vigtigt, at der er styr på forsikringerne. Hos 3x34 har vi stor erfaring med flytning til udlandet, hvilket betyder, at vi har styr på alt det praktiske og tekniske før, under og efter din flytning. Overlad det hele til os, så du kan koncentrere dig om de mange andre spørgsmål, som du står over for i forbindelse med din flytning.

Du skal sikkert have styr på dit nye naboområde, bankoverførsler, kommunen, ny bolig, og du skal måske også til diverse møder i dit nye job.
Imens klarer vi håndteringen af alt dit flyttegods – uanset om du skal have flyttet dit private indbo, eller om det drejer sig om udlandsflytning af din virksomhed.

Udlandsflytning kan være en stor omvæltning fyldt med koordinering og planlægning.

Med 3x34 Transport er du sikker på, at der er totalt styr på selve flytningen af dine ejendele. Sandsynligvis har vi stået for flytninger til dit nye land før og kender derfor til de praktiske foranstaltninger.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din udlandsflytning. Det er ganske gratis.

Klik her for at bestille et uforpligtende flyttetilbud!

Mangler du flyttekasser og indpakning, til din flytning kan du købe det her