Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Transport & flytning

 

3x34 Transport tilbyder transport og flytning i hele Danmark.
Vi ankommer på det aftalte tidspunkt, og leverer hvor du ønsker - nemmere bliver det ikke.
Som et af Danmarks største og mest kendte flyttefirmaer, med næsten 50 års erfaring kan du derfor trygt vælge os til at stå for din transport eller din flytning.

Læs mere om vores forskellige transportløsninger nedenfor.

Flytning

Vi har hjulpet utallige danskere med at flytte siden 1971, og flyttetransport er derfor et af vores helt store specialer. Når du vælger os til at transportere dine ejendele, får du en leverandør, som vægter kvalitet, service og sikkerhed højere end alt andet.

Vi kører overalt i landet og kan opfylde alle dine transportbehov.

Hos 3x34 har vi forskellige transportløsninger i forskellige prislejer. Dermed kan du altid finde den helt rigtige løsning til din situation. Vores flyttemænd er meget fleksible, så har du f.eks. først mulighed for at flytte sent på eftermiddag grundet arbejde, er dette ikke noget problem - i hverdagene kører vi nemlig helt frem til kl. 21:00.

Nu kan du udregne en pris på vores online prisberegner. Du indtaster blot to postnumre, så får du en cirkapris på din transport. Ingen unødig ventetid. Find den her

Ønsker du selv at stå for slæberiet, og stå klar med dit indbo, kan 3x34 tilbyde lave fastpriser fra Kr. 399,-Denne løsning er ideel for dig, der gerne vil stå for det meste af flytningen selv, eller dig, som er studerende, og som måske ikke har det største rådighedsbeløb. Kan du samle en håndfuld familiemedlemmer og/eller venner, som kan hjælpe med nedpakningen og læsningen, kan du nemt spare penge på din flyttetransport på denne måde.. Læs mere om dette her.

 

Transport af møbler

Skal du have transporteret et møbel fra a til b, så er vi det rette transportfirma for dig.

Det kan være, du har gjort en god handel på en hjørnesofa eller et fedt spisebord, og nu har du brug for en kompetent flyttemand til at transportere dit nye møbel hjem til dig.
Her er vores møbeltransport en nem, praktisk og hurtig løsning, og du vælger selv, om du vil have en eller flere flyttemænd til at assistere dig.

Har du brug for møbeltransport, ringer du blot til os med information om, hvor og hvornår vi skal ankomme, og hvilken adresse vi skal køre hen til.

Så kommer 3x34 Transport som aftalt.

Du kan altid regne med sikker og effektiv møbeltransport fra 3x34 Transport, vores forsikringer er blandt landets bedste. Vi står til rådighed året rundt, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Prøv også vores online prisberegner for et hurtigt overblik over, hvad en møbeltransport vil koste dig.

 

Transport af klaverer, billardborde, pengeskabe eller kunstgenstande

Hos 3x34 Transport hjælper vi også med transport af klaverer, flygler, billardborde og andre tunge møbler. Denne form for transport har vi udført i mange år for både private og virksomheder.

Vi ved derfor alt om, hvilken grad af nænsomhed der kræves for at transportere så tungt og værdifuldt gods.

Af samme grund sender vi også typisk 2-3 flyttemænd ud til sådanne opgaver for at sikre, at transporten foregår sikkert og effektivt. Udover selve flytningen kan vi også hjælpe med afmontering og samling, hvis der er behov for dette.

 

Har du brug for midlertidig eller permanent opbevaring af dit klaver, flygel m.m., så tilbyder vi også lagerhotel til gode priser. Se mere her.

Skal du have flyttet et stort og tungt møbel? Så kontakt os på 34 34 34 34. Du kan også bestille et uforpligtende flyttetilbud her.

Ønsker du selv at stå for slæberiet, og stå klar med dit indbo, kan 3x34 tilbyde lave fastpriser fra 399,-. Læs mere om dette her.