Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Studenterkørsel

Nu da eksamensræset er overstået skal klassen til at finde en vogn, som kan transportere de studenterne rundt.

Vores studenterkørsels-priser er helt i top, vi er særdeles konkurrencedygtige, men da priserne kan variere lidt, alt efter bil størrelse, og hvilken dag vi skal køre, vil det være en god ide at få et uforpligtende tilbud på jeres studenterkørsel. 

Så udfyld skemaet under her, også vender vi tilbage til jer med et uforpligtende tilbud, senest efterfølgende hverdag.

 

studenter.jpg

Så hvorfor gå og vente

Fat knoglen og ring til os på 34 34 34 34

Har du spørgsmål vedrørende studenterkørsel, priser og regler, eller ønsker i at bestille en studentervogn, så send os jeres oplysninger her.

Vi anser os som nogle af de bedste til studenterkørsel. Ikke nok med at vi har flere biler som kører studenterkørsel hvert år, men vores biler er også flotte grønne, folk kender dem og selvfølgelig skal dagen fejres i en studentervogn når ens uddannelse er færdig, for mon ikke det er den bedste dag i ens liv, for man er jo færdig, og har været oppe til eksamen og har fået hue på.

Den dag har man knoklet for, sikkert i flere år og derfor betyder den så meget for en, at man vil vise alverden at man har bestået. Hvor hyggeligt er det ikke at være sammen med klassen og køre rundt i 3x34 studentervogne som alle kender på den grønne farve. Her er der vind i huerne, gang i musikken og de våde varer, når vi kører rundt i vores studenterbiler, som også er udstyret med fed musik, gode sidde pladser og så har vi tag på bilen, hvis uheldet er ude og det skulle regne for så er man under taget, så man ikke bliver våd.

Er det varmt den dag klassen skal køre studenterkørsel, kan taget fjernes og der er åbent så solen kan skinne ind.

Hos os vælger vi sikkerhed frem for alt andet, derfor er det også nemt at komme ind og ud af vores biler.

Der er rigtig mange studenterbiler ude på markedet, og det kan være svært at vælge hvem man skal køre med, men hvorfor vente, vi er billige og dygtige, og fleksible, så det da os i skal køre med, vi er sikker på i ikke vil fortryde jeres opkald.

Vores vognmænd er også friske og altid med på sjov og sætter altid kunderne i højsædet. Har man nogle specielle ønsker med hensyn til pynt eller andet, kan man altid tage en snak med vognmanden, som er fleksibel.

Vi har i alle de år 3x34 har eksisteret kørt studentervogn, og nu har vi eksisteret 45 år, så man kan godt sige vi er rutinerede, og vi kender til alt hvad der hører til en studenterkørsel.