Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Møbeltransport

 

Bestem selv prisen ud fra hvor meget du selv vil løfte


Med 3x34 vælger du selv hvor meget din flytning af møbler skal koste. Vi tilbyder ”gør det selv” flytninger fra kun 399 kr., men kan selvfølgelig også klare en flytning med 2 eller flere flyttemænd. Skal du også bruge hjælp til ned- og udpakning er det skam ingen sag.

 


"Gør-det-selv" til fast pris! Fra bare 399,-


Billig flytning til fast pris, til dig som selv kan stå for slæbearbejdet med møblerne. Til gengæld sørger 3x34 for at møblerne bliver forsvarligt pakket på bilen.

Læs mere her

     


3x34 klarer det hele!

Nem og effektiv flytning med flyttemænd som klarer det hele. Vi flytter alt fra en enkelt sofa til hele dit hjem.

Find din pris her

 


Vi passer altid godt på dine møbler, og er derfor ikke blege for at prale af vores forsikring, der er en af de bedste på markedet.

 

Har du brug for transport af møbler? Møbeltransport er praktisk, når du eksempelvis har købt en ny seng, reol eller sofa, og der bare ikke er plads i bilen. Eller du kan vælge møbeltransport, når du skal flytte, men gerne vil spare lidt på udgifterne og flytte dine småting selv.

Hos 3x34 tilbyder vi møbeltransport ovre hele landet – uanset hvor meget du skal have flyttet. Ring til os og aftal, hvor og hvornår vi skal ankomme, og hvorhen du ønsker din møbeltransport. Nemt og bekvemt, hurtigt og til en god pris.

 

Sikker og effektiv møbeltransport

 

Hos 3x34 får du sikker og effektiv møbeltransport alle årets dage, hele døgnet. Vi er til rådighed, når du er faldet for en ny sofa til late night udsalg og skal have den fragtet hjem. Du kan også altid bestille møbeltransport med eller uden hjælp til at slæbe og pakke bilen, hvis du er ude i en større flytning med møbeltransport.

Kontakt os for en god pris på møbeltransport, eller tjek vores prisberegner for et hurtigt tilbud.

 

Prisberegning af møbeltransport - få et uforpligtende tilbud

 

Har du brug for møbeltransport efter en tur i møbelbutikken? Eller står du over for at skulle flytte et større læs indbo?

I vores prisberegner kan du selv beregne, hvor meget din møbeltransport kommer til at koste. Indtast adresserne på hvor du skal fra, og hvor vi skal køre møblerne hen og vælg, hvilken bil du har brug for til transporten. Derefter kan du nemt se prisen på din møbeltransport.

Går du efter en billig møbeltransport, hvor du selv står for at bære møblerne ind i dit hjem? Så tjek vores kampagner for billig transport og flytning, hvor vores priser starter på bare 399 kroner for en lille kassevogn eller 599, hvis du skal fylde en stor pick-up.

Er du i tvivl om bilvalg til din møbeltransport, så kontakt os og hør mere. Vi har stor erfaring med transport og flytninger og kan nemt hjælpe dig med at vurdere, hvilken service der er det bedste og billigste valg.