Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Flyttefirma

 

Skal du flytte, vil vi gerne tilbyde at flytte for dig.

 

Hvorfor vælge 3x34 Transport tænker du? Der er jo rigtig mange flyttefirmaer at vælge imellem. 3x34 Transport er et godt kendt flyttefirma som har eksisteret i over 40 år med mange år på bagen. Hvis du spørger folk om et flyttefirma, vil det første navn næsten helt sikkert være 3x34. Så jo, folk kender os.

 

  • Måske skal du flytte hjemmefra? Du syntes måske det på tide at få dig eget? Eller du vil gerne stå på egne ben? Her vil vi gerne gi dig en oplevelse, hvor det at flytte hjemmefra bliver spændende og nyt, og sørge for at dine ting kommer sikkert frem. Har du nogle venner som kan hjælpe med at flytte, er det også velkomment da det for det første går hurtigere og vil være billigere, og du sparer en flyttemand, det er jo ikke altid man har de store penge hvis man er studerende eller ung.

 

  • Familien er måske vokset og i skal flytte til en anden bolig? Her kan 3x34 tilbyde flytning til gode priser, og med kompetente flyttefolk, som ved hvordan man behandler folks ting. Her kan man bestille flytning med 2 flyttemænd, så det bliver både hurtigere og nemmere at flytte.

 

  • Har du ikke selv tiden til at pakke, skal du vide at det kan vi også være behjælpelige med, vi pakker dine ting ned, så dine ting bliver transporteret uden at gå i stykker og skulle uheldet være ude så har 3x34 Transport en god forsikring.

 

  • 3x34 er et godt solidt flyttefirma som har eksisteret i over 40 år med mange år på bagen, vi gør alt i flytning lige fra at flytte store og små ting og til at opbevare folks ting på vores lager. Vi ønsker at yde den bedste service til vores kunder.

 

  • Har man behov for i en periode at skulle bo midlertidigt et andet sted, har vi et stort lager hvor vi har plads til netop dine ting. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål omkring lageret og omkring opbevaring af dine ting. Prismæssigt er vi billige med opbevaring, og vi har helt hånd om dine ting som står sikkert hos os.

 

  • Er det dit firma som skal flytte? Vi gør alt inden for flytning af firmaer lige fra nedpakning til at flytte møbler til det nye sted. Skulle der være brug for flytning over flere gange, kan vi også gøre det.

 

  • Ingen små eller store opgaver er for svære for Flyttefirmaet 3x34 og ingen spørgsmål er for dumme, så kontakt os endelig, og vi vil løse opgaven på bedste vis.

 

Gå hen på vores kontakt side og kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud lige her