Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

3x34 Transport - dit erfarne og fleksible flyttefirma

 

Skal du flytte, gør vi det nemt for dig…

Hvorfor vælge 3x34 Transport som flyttefirma tænker du? Der er jo rigtig mange flyttefirmaer at vælge imellem der ude.

3x34 Transport er et velkendt Dansk flyttefirma med næsten 50 års erfaring – vi flytter stadig med sikkerhed, kvalitet & service.

Hvis du spørger folk om et flyttefirma med velkendte grønne biler - vil svaret som regel helt sikkert være 3x34 Transport.

  • Måske skal du flytte hjemmefra for første gang? – eller du & kæresten har besluttet at flytte sammen – eller du har fundet den skønne lejlighed i byen eller det fredfyldte hus på landet…?

  • Her vil vi som flyttefirma gerne give dig en oplevelse, hvor det at flytte bliver gjort indenfor aftalt tid – med smil og kvalitet og selvfølgelig til den gode pris.

  • Har du nogle venner som kan hjælpe med at flytte, er det også velkomment, da det for det første går hurtigere og vil være billigere, og så sparer en flyttemand, det er jo ikke altid man har de store penge, hvis man er ung eller studerende.

  • Har du ikke selv tiden til at pakke, skal du vide, at det kan vi også være behjælpelige med, vi pakker dine ting ned, skrøbelige ting bliver indpakket - så dine ting bliver transporteret uden at gå i stykker.

  • Skulle uheldet ske – jamen så har 3x34 Transport branchens bedste forsikring.

  • Har man behov for i en periode at skulle bo midlertidigt et andet sted, har vi et stort lagerhotel – hvor vi altid har plads til dine ting.

  • Er det dit firma som skal flytte? Vi gør alt inden for flytning af firmaer lige fra nedpakning til at flytte møbler til det nye sted. Skulle der være brug for flytning over flere gange, kan vi også gøre det.


Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål omkring flytning eller lagerhotel.
Prismæssigt er vi billige med opbevaring, og vi har helt hånd om dine ting som står sikkert hos os.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud lige her