Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Flytning København

 

3x34 er et af landets største flyttefirmaer, og vi flytter altid sikkert, effektivt og præcist. At flytte sit indbo og personlige ejendele er langt mere end selve transporten. En flytning med 3x34 er derfor den nemmeste og tryggeste måde at få flyttet sine møbler og øvrige indbo til en ny bolig.

At flytte er ikke altid nemt og det kræver et vis overskud. Specielt i Storkøbenhavn, hvor de smalle gader, ensrettede veje og de små opgange med snoede trapper, tit kommer i vejen. Det er her, hvor flyttefirmaer som 3x34 kommer ind i billedet.

3x34 flytter i hele Danmark, men eftersom størstedelen af alle flytningerne forgår i København og omegn er vi blevet specialister i at flytte i indre by.

Om du er på vej væk fra de trykke ramme hos mor og far, eller er du og din samlivspartner gået fra hinanden, så ved vi, at der med en flytning følger mange minder og følelser med. Derfor er det vigtig for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem processen.

Vi har været i flyttebranchen i mere end 40 år og har erfaringer med det meste. Vi har flyttet alt fra det mest basale til det mere besværlige, så du skal ikke være bange for at kaste bolden videre til os.

Vi har mange forskellige flytteløsninger og vi gør vores bedste for, at kunne matche dine behov bedst muligt. Vi tilbyder bl.a. intern flytning, som er for dig, der skal have hjælp til at bære dine møbler fra 1 sal til 4 sal, eller fra den ene ende af huset til den anden.

Er du f.eks. studerende og er pengene små, kan vi tilbyde flytning fra kr. 399,-. Ved denne løsning gives der en fast pris. Til gengæld kræver det, at du opfylder nogle enkelte betingelser, som at alle dine ting er pakket og står klar ved opsamlingsstedet. Evt. have en ven/familiemedlem, som kan hjælpe til, da vores chaufførs primære opgave er at pakke og køre dine møbler fra A til B.

Hos 3x34 tilbyder vi også flytning med flyttelift. Specielt i Indre by, hvor størstedelen af alle boligerne består af høje bygninger, kan det godt blive et problem at skulle bære en seng eller sofa op på 6. sal. Her kan flytteliften være en stor hjælp.

Med 3x34 vælger du selv, hvor meget din flytning skal koste. Vi tilbyder ”gør det selv” flytninger fra kun kr. 399,-, men kan selvfølgelig også klare en flytning med to eller flere flyttemænd. Skal du bruge hjælp til ned- og udpakning, er det ingen sag for vores erfarne flyttemænd.

Der er ikke en opgave, som vi ikke tør kaste os ud i.

Vi passer altid godt på dine ting, og er derfor ikke blege for at prale af vores forsikring, der er en af de bedste på markedet. Vi bestræber os selvfølgelig på at behandle dine ejendele som var det vores egne. Men skulle uheldet være ude, har vi en forskningsafdeling, som tager sig godt af dette. Føler du dig inspireret?

Besøg vores kontakt side og giv os et kald i dag.