Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Flytning Århus

 

I dag er 3x34 Transport flyttefirma et af de største i Danmark, og vi har mere en 45 års erfaring som gør at vi er et kendt og solidt firma.

Vi tilbyder også kunderne i Århus området at flytte med os, og vi kan tilbyde en sikker og hurtig flytning, hvor vi bestræber os på at gøre det som er til glæde for både kunden og vores flyttefirma.

Vi har hos os her i 3x34 Transport en masse forskellige løsninger til forskellige prisklasser, og ingen opgave er for stor heller ikke for det jyske.

Hos os er ikke 2 dage ens, og det er godt at få nye opgaver som vi skal bestride, det er med til at gøre os bedre og dygtigere, så vi kan betjene kunden efter bedste evne.

Fordi der er så mange forskellige ønsker, er der også forskellige prisklasser. F.eks. kan vi tilbyde flytning med 2 eller flere flyttemænd til de større opgaver som hvis man skal flytte fra et hus eller lejlighed, så kan vi tilbyde løsninger som passer til flytningen.

Skal man flytte som enkeltperson uden det store rådighedsbeløb, eller er man studerende, kan vi tilbyde løsninger fra 399,-kr. For her gives en fast pris, indebærende nogle enkelte betingelser, som at du er klar og står på gaden når vi ankommer samt at dine ting er pakket og hvis det muligt at der kan være en ven/familiemedlem tilstede som kan hjælpe til, da vores chaufførs primære opgave er at hjælpe med at køre og pakke tingene.

Er der ikke mulighed for at flytte ind i din lejlighed til den tid du forventer, kan vi tilbyde lager opbevaring, hvilket du kan aftale med os når du ringer og booker os. Så kan vi kører det for dig efterfølgende når du kan flytte ind.

Spørg endelig hvis der er noget du vil have svar på og som du er i tvivl om, vi er der for kunden og ikke omvendt.

Har du planer om at flytte til udlandet, kan vi også hjælpe med det. Vi tilbyder udenlandsflytning til en overkommelig pris og gør det på en effektiv, og professionel måde. Vi kan pakke alt ned og sørge for det bliver ordentlig transporteret videre, samtidig med vi holder kontakt med dig under hele flytningen.

Her er i 3x34 Transport har vi et motto som siger : Kvalitet og professionel service, desuden har vi også forsikringsdækning hvis noget skulle gå i stykker undervejs med transporten, her har vi vores forsikringsafdeling som tager sig af dette.

Nu er det jo ikke fordi vi tror noget skal gå i stykker for vi har dygtige flyttemænd som ved hvad det drejer sig om, så du kan trygt overlade alt i vores hænder.

Så vælger du 3x34 Transport kan du slappe af og vide at alt er i de bedste hænder. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud!