Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Flytning for private

3x34 er et landets største flyttefirmaer og med mere end 45 års erfaring ved vi, at en flytning ikke bare er en transport, men tværtimod har en masse følelser og minder involveret.

Derfor er det vigtig at fortælle vores kunder, at de kan føle sig trygge, når de vælger os. Vi bestræber os nemlig på at give vores kunder den bedste oplevelse og med vores værdier som udgangspunkt – Effektiv, sikker & præcis. Og selvfølgelig have hjertet med.

Hos 3x34 har vi en række forskellige løsninger i forskellige prisklasser til at opfylde lige præcis dine behov og ønsker. Tidsmæssigt er vi meget fleksible, så har du sent fri fra arbejdet, er dette ikke et problem. Vi flytter nemlig helt frem til kl 21:00 i hverdagene.

Hos 3x34 tilbyder vi flytning med 2 eller flere flyttemænd til de større opgaver som fx et hus på 110 m2 eller en tilsvarende lejlighed. Til dem som gerne vil gøre det selv, eller for studerende som ikke har det største rådighedsbeløb, kan vi tilbyde løsninger fra 399,-.

Her gives der en fast pris, dog stilles der nogle enkelte betingelser som, at du står klar på gaden, når vi ankommer, med dine ting pakket og evt. med en ven/familiemedlem til at hjælpe dig, da vores chaufførs primære opgave er at hjælpe med at køre og pakke tingene på en professionel og forsvarlig måde.

Vi tilbyder også intern flytning, som er for dig, der skal have hjælp til at bære dine møbler fra en sal til en anden sal i samme opgang, eller blot rykke et tungt glas bord fra den ene ende af jeres hus til den anden. Vi har mange forskellige flytteløsninger og vi gør vores bedste for, at kunne matche dine behov bedst muligt.

Skulle du komme ud for en situation, hvor du først kan overtage din lejlighed på en senere dato end aftalt, tilbyder vi lager fra 265,- pr. måned tæt på København. Her kan du få dine ejendele opbevaret i vores containersystem, som tilpasses dit individuelle opbevaringsbehov, til du skal flytte igen.

Vi kan det meste og har du brug for hjælp til ned- og udpakning hjælper vi også gerne med det. Der er ikke en opgave, som vi ikke tør kaste os ud i.

Har du drømme om at flytte til udlandet, kan vi også hjælpe med det. Hos 3x34 tilbyder vi udlandsflytning til en overkommelig pris og på en effektiv, sikker og præcis måde. Du kan trygt overlade det praktiske til os, så kan du koncentrere dig om de mange spørgsmål, som du vil komme til at stå over for i forbindelse med, at etablere dig i udlandet.
Vil du gerne følge med i processen, sørger vi selvfølgelig for at holde dig underrettet undervejs.

Vi sørger altid for, at dine personlige ejendele bliver behandlet med respekt og omhu – og skulle det mod forventning ske, at uheldet er ude, tager vores forskningsafdeling godt hånd om dette. Vi tilbyder også forsikringsdækning i forbindelse med din flytning og vi ligger blandt de billigste på markedet.

Vælger du 3x34, kan du fokusere på det, der er vigtigt for dig og trygt give bolden videre til os. Kontakt os i dag, og lad os tale om det helt uforpligtende.

Du kan købe dine flyttekasser her!