Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Distribution og Kurérservice

 

I 3x34 har vi mange års erfaring med kørsler for erhvervskunder; vi udmærker os både til her-og-nu opgaver der kræver en kurerkørsel, men også distributionskørsel af større mængder varer.

 

Distributionskørsel er en fast del af vores hverdag i 3x34. Vi sørger for at små og store virksomheder får leveret lige nøjagtigt dét de skal bruge, for at kunne føre forretningen igennem den daglige drift – og så til tiden! I 3x34 er vi stolte af at have udført distributionskørsler der i mere end 40 år har stået for effektivitet og et højt serviceniveau.

 

Hos 3x34 har vi daglige distributionskørsler med mange forskellige typer varer. Flere af vores chaufører har gennemgået relevante uddannelsesforløb der gør dem i stand til at varetage lige netop din opgave yderst professionelt. Vi kan bl.a. tilbyde:

 

  • Chauffører der er fødevaregodkendte, og dermed kan stå 100% inde for den højeste hygiejnestandard
  • Chaufører der har gennemgået kursus i håndtering af farligt gods, som trykflasker, kemikalier, mm.

 

Vores veluddannede personale står altså klar til enhver opgave inden for distribution, også af umiddelbart uhåndterligt gods. Ud over vores veluddannede personale er vores vogne og biler selvfølgelig også veludstyrede til at klare vidt forskellige typer af distributionsopgaver. Vores vogne kan bl.a. klare følgende opgaver:

  • Køle- og frosttransport, sørger for at dine madvarer kommer fra A til B uden at skulle udsættes for varme elleranden skade
  • Varmetransport, holder dine retter varme under transporten. Ideel til fx catering el. lign. Læs mere her

 

Vi er stolte af at kunne betjene mange forskelligartede brancher i vores distributionsafdeling, som kræver både vores uddannede personale men også vognenes specialudstyr.

I vores distributionsafdeling har vi også mulighed for at levere varer fra din virksomhed med mange former for levering hos din kunde. Vi kan levere til kantstenen, men kan også tilbyde indbæring. Vores kompetente medarbejdere sørger for at dit produkt kommer helt ind i stuen hos kunden, og evt. også pakket ud, samt bortskaffelse af indpakning og emballage.

Hvis du skal have leverancer af større mængder gods er det også en opgave vi har gode erfaringer med. Vi har i mange år stået for transporter af paller på kryds og tværs af landet, og er derfor bekendt med hvor vigtig en leverance kan være for de deadlines der skal overholdes i et større firma.

Hvis man skulle vælge 3x34 som distributionspartner, kan vi også stå for opbevaring på vores lager i Taastrup. Det kan være en smart måde at skaffe mere plads, hvis man opbevarer arkiver eller genstande, som man ikke umiddelbart skal bruge. Opbevaringen kan enten ske på paller eller i vores smarte container-system.

 

Kurérkørsel

I 3x34 har vi mange års erfaring med kurérkørsler og kurérservice. Vi er fuldt ud bevidste om hvor vigtigt det er for maskineriet i en virksomhed, at de rette elementer spiller perfekt sammen. Derfor er en hurtig kurérkørsel af et unikt værktøj eller vigtige breve og dokumenter også i højsædet for os.

En kurérkørsel skal kunne håndteres sådan, at vores chauffør skal kunne have genstanden på forsædet af en almindelig personbil. Det vil oftest være en pakke eller andet nemt håndterbart.

Fra du ringer ind til vores kundecenter, vil der ikke gå lang tid før vi kan stille med den først ledige vogn og en chauffør på Jeres adresse, der kan sørge for en effektiv og hurtigt kørsel til alle landets hjørner.

Hvis du er interesseret i at høre mere om enten logistik eller vores kurerservice, så ring ind til vores kundecenter i dag på 34 34 34 34, og få et godt råd om dine transportbehov.