Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Vi kan alt inden for transport, flytning & opbevaring

 

3x34 er et stærkt brand, med næsten 50 års historie !!

Vi har siden 1971 været en af danskernes meste benyttede transport og flytte forretninger – både for erhvervslivet – men også for Hr. & Fru Danmark. Vi mener i alt respekt – at ingen opgave er for lille eller for stor – for hos 3x34 Transport sætter vi en ære i pris, kvalitet og service.

3x34 Transport – vi følger dig gennem livet !!

Ved du allerede, hvad du har brug for? Så brug vores online booking ved trykke øverst i højre hjørne på siden.

Stadig i tvivl?
Så læs mere om, hvilke slags transporter og flytninger som vi foretager… og som vi er rigtig gode til. 

Du kan også få kyndig rådgivning af vores fantastiske kundeservice, der sidder klar på 34 34 34 34.

Herudover kan du tage et kig på vores prisliste, bruge vores beregner til at se en pris? eller bestille et flyttetilbud?

Hvis du er mere interesseret i at vide, hvem vi er? Så kan du læse meget mere om vores historie her.

 

 

 

 

3x34 Transport kan køre alt...

 

3x34 kører i øjeblikket en kampagne, der gør det muligt at flytte for 399,-. Der er dog et par betingelser, som du kan læse mere om her.
I store træk skal man skal stå klar, når vognen kommer. Og man kun betaler for chaufføren for at læsse bilen – dermed hurtigt og effektivt (kilometer, vente-/læssetid bliver påregnet udover hvad tilbuddet indeholder).

3x34 Transport kører hvert år studenterkørsel - noget vi faktisk har gjort i rigtig mange år.
Vi har et professionelt bagland, der sørger for at have styr på forsikringerne, vi får synet og indrettet alle studenterbilerne således sikkerheden er i top – sagt på en anden måde, vi sørger for alle de kedelige ting !

Dette gør, at I kun skal koncentrere jer om at nyde dagen og have den fedeste fest - for det fortjener i! Læs mere om vores studenterkørsel her.

Vi har også stor erfaring i at køre møbler, pallegods eller jeres indbo til udlandet i forbindelse med en evt. udstationering. Du kan læse om vores erfaringer vedrørende udlandsflytninger her.

Tunge ting som klaver og pengeskab?
Det kan vi snildt klare. Du skal dog være opmærksomhed på, at ifm. Disse særopgaver kommer der byrdetillæg på Kr. 250,- pr. enhed pr. mand. Læs mere om muligheder for flytninger af tunge ting her.

Har du brug for flere flyttefolk – flere biler – flere flyttekasser – en flyttelift eller noget helt tredje….. så kontakt 3x34 Transport…. Vores kundeservice sidder klar på 34 34 34 34 til at hjælpe DIG !.

Vi er landsdækkende - Så hvad enten du befinder dig i Nordjylland eller på Falster, så kommer vi til dig.