Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Vi kan alt indenfor transport og flytning for private

 

3x34 er et af de brands, danskerne er mest bevidste om i Danmark. De erfaringer som vi har gjort os siden 1971 har gjort os til et af de bedste transport- og flyttefirmaer på det danske marked. Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor - Vi kan klare alt!

Ved du allerede, hvad du har brug for? Så brug vores online booking ved trykke øverst i højre hjørne på siden.

 

Stadig i tvivl? Så læs mere om, hvilke slags transporter og flytninger som vi foretager. Du kan også få kyndig rådgivning af vores fantastiske kundeservice, der sidder klar på 34 34 34 34. Herudover kan du tage et kig på vores prisliste, bruge vores beregner til at se en pris? eller bestille et flyttetilbud?

 

Hvis er mere interesseret i at vide, hvem vi er? Så kan du læse meget mere om vores historie her.

 

 

 

 

3x34 kan køre alt

 

3x34 kører i øjeblikket med en kampagne målrettet de unge studerende, der gør det muligt for de unge at flytte for 399,-. Der er dog et par betingelser, som du kan læse mere om her. Det går ud på, at man skal stå klar, når vognen kommer. Og man kun betaler for chaufføren - så hurtigt og effektivt (yderligere kilometer og vente-/læssetid bliver påregnet).

 

Herudover kører 3x34 hvert år studenterkørsel - noget vi faktisk har gjort i mange år. Vi har et professionelt baglang, der sørger for at have forsikring og alle de kedelige ting i orden. Dette gør, at I kun skal koncentrere jer om at nyde dagen og have den fedeste fest - for det fortjener I! Læs mere om vores studenterkørsel her.

 

Vi har også mange erfaringer med at køre jeres ting til udlandet i forbindelse med en evt. udstationering eller lignende. Du kan læse om vores erfaringer vedrørende udlandsflytninger her.

 

Tunge ting som klaver og pengeskab? Det kan vi også snildt klare. Du skal dog være opmærksomhed på, at vi tager et byrdetillæg på 250,- pr. enhed pr. mand. Læs mere om muligheder for flytninger af tunge ting her.

 

Herudover er det væsentligt at vide, at vi stiller op enten om, du har brug for flere flyttefolk, kun chaufføren eller noget helt tredje. 

Vi er landsdækkende - Så hvad enten du befinder dig i Nordjylland eller på Falster, så kommer vi til dig.