Ring til os ved alle former for spørgsmål vedrørende vores produkter.

Lagerhotel

 

Hos 3x34 Transport kan vi godt kalde os Hotel, for vi har det man kalder et lagerhotel, og som er næsten lige så godt som et Hotel. Bortset fra at man ikke kan sove her, men det kan ens ting til gengæld.

Vores nøgleord for vores Lagerhotel er: 

  • Vi har vores flotte moderne Lagerhotel både i Taastrup og Odense.

Som lager kunde har man gode tilkørselsforhold, og hvor vores aflæsningsforhold også er i orden.

  • Specielt gode aflæsningsforhold for liftbiler, vogntog m.m.
  • 3x34 Lagerhotel har også IT-styring af lagerbeholdning og distribution.
  • Ligeså har vi overvågning via Internt TV og automatisk opkald til alarmcentral.

 

Har man som erhvervs kunde brug for arkivopbevaring, kan 3x34 Transport tilbyde at opbevare ens arkivmateriale på kontrollerede lagre i lukkede træcontainere, her har kun udvalgte medarbejdere adgang og foretræde. Hvis der er behov for det, har man som Lagerhotel kunde altid mulighed for at komme med flere papirer som skal arkiveres med 2 dages varsel.

 

Vi her i 3x34 Lagerhotel laver også andre ting på Lagerhotellet, vi plukker og pakker og klargøre forsendelser, så hvis man har noget som skal transporteres, kan vi på vores Lagerhotel også sørge for det.

Ekspeditionstiden er samme dag, som de ringer til os.

 

Hvis man er studerende og har brug for opbevaring, er dette ideelt. Det er måske kun for en tid at man har brug for Lager opbevaring, og her har man mulighed for at selv bestemme, hvornår man vil hente sine ting, alt man behøver er at ringe til os på 34 34 34 34 og trykke lager.

 

Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelige også flyttekasser som man kan købe, og her har man mulighed for at aflevere dem tilbage og få nogle af sine penge retur, hvis ellers de er i god stand efter brug. Så har vi også bobleplast samt indpakningspapir man kan købe.

 

Mange mennesker har meget lidt kælderplads, mange gange er det ikke større en et pulterrum måske på 3-5 m2 og det gør at de har svært ved at finde plads til deres havemøbler,

Men her kan vores Lagerhotel tilbyde opbevarings plads, på vores dejlige lager hvor havemøblerne står tørt og godt, så kan de stå vinteren over hos os, og i kan få dem tilbage i haven når det begynder at nærme sig sommeren. Så holder de sig pæne og bliver ikke ødelagt af vinterens sne og slud.

 

Ring til os hvis du har nogle spørgsmål omkring vores Lagerhotel.