Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

FAQ og tips

 

På denne side har vi samlet svarene på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet. Finder du ikke et svar på netop dit spørgsmål i denne liste er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

 

Hvad er – udover prisen - forskellen på at bestille en flytning med 1 og 2 mand?
”Den rigtige flytning” med 2 mand
Vores ”rigtige” flytning foregår med minimum 2 flyttefolk som tager sig af både op-/nedbæring, adskillelse af skabe m.m. når dette er nødvendigt for flytningen samt pakning af bil osv. Vores flyttefolk kan også hjælpe dig med at pakke dine ting sammen inden selve flytningen på begyndes og pakke dem ud igen bagefter.

"Økonomiflytning" - bil med 1 chauffør
Bestiller du en 1-mandsbil bestiller du ikke en flyttemand, som hjælper til med at bære dine ting, men en bil med en chauffør. "Økonomiflytning" er det tilfælde, hvor du selv har hjælpere til pakning og op-/nedbæring. 3x34 chaufføren på 1-mandsbilen vil typisk stå på ladet og sørge for at få pakket bilen bedst muligt sammen med en af dine hjælpere.
Hvor skal jeg ringe hen for at bestille en bil?
Vores kundecenter holder åbent døgnet rundt og her kan du booke din transport. Du kan ringe til 3x34’s kundecenter på tlf. 34 34 34 34.
Kan jeg leje en 3x34-bil og køre den selv?
Nej, det kan vi ikke tilbyde. 3x34 består af selvstændige vognmænd og enten vognmændene eller en af deres chauffører kører altid bilerne.
Kan man købe flyttekasser hos 3x34?
Ja, vi kan tilbyde køb af flyttekasser. Gå her til vores flyttebutik!
Hvordan dækker forsikringen ved opbevaring?
Ved opbevaring på 3x34's lager har kunden ofte mulighed for at benytte sin egen indboforsikring. I situationer, hvor dette ikke er tilfældet eller kunden ønsker at tegne en yderligere forsikring, tilbyder 3x34, at man kan tegne en ekstraforsikring. 
Kan I flytte mit klaver?
Ja, det kan vi sagtens.
Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille en bil?
En almindelig "Her og nu"-transport kan bookes i det øjeblik behovet opstår og så sender vi en bil hurtigst muligt.

Skal du bestillle en flytning anbefaler i, at du booker i god tid. Især omkring den 1. og den 15. i hver måned har vores flyttebiler meget travlt.

Kan jeg betale med Dankort?
Udvalgte af 3x34's vogne modtager betaling med Dankort. Ønsker du at betale med Dankort, er det vigtigt, at du oplyser dette allerede ved bestilling af vogn

Er du erhvervskontokunde hos 3x34 Transport vil du få tilsendt en regning. Læs mere om at blive kontokunde her.
Kan man flytte ting til og fra udlandet med 3x34?
Ja, vi klarer transporter og flytninger både i og udenfor Danmark. Skal vi flytte dine ting til udlandet foregår det på samme måde som ved transporter indenfor landets grænser. Det betyder, at vi sender en bil af sted med kun dine ting og du naturligvis også sikret 3x34's høje service, hurtige, professionelle udførsel og gode forsikringsforhold.
Kan man få opbevaret ting hos 3x34?
Ja, vi tilbyder både lagerhotel og indboopbevaring i Taastrup og Odense
Kan jeg få et flyttetilbud med en fast pris?
Du kan ved at indsende oplysninger om din flytning få et vejledende tilbud fra vores salgsafdeling. Ønsker du en "Rigtig flytning" altså en flytning med minimum 2 flyttefolk, kan vi endvidere tilbyde, at en af vores vognmænd giver dig et fast tilbud på din flytning. Du skal være opmærksom på, at vores vognmand kan have brug for at komme ud til dig og kigge på din bolig for at kunne give dig et tilbud på din flytning. En sådan besigtigelse er naturligvis gratis og helt uforpligtigende for dig.
Er det muligt, at få en kopi af jeres prisliste?
Ja, naturligvis. Ønsker du at få tilsendt et trykt eksemplar af vores prisliste kan du blot sende os en besked om dette. Vores prisliste kan også downloades som PDF her fra hjemmesiden. Klik her til at gå til vores prisliste.