Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Specialtransport

 

Hvad er en specialtransport?

Ja det kan der være mange svar på.

  • Museumsgenstande
  • El-tavler
  • Medicin
  • Dyre møbler
  • Antikviteter
  • Følsomt gods

Hos os i 3x34 Transport kan vi tilbyde mange forskellige former for kørsler, blandt disse har vi blandt andet specialtransport.

Ja det kan være mange ting, som er afgørende for om den transport man nu skal have, er en specialtransport, men er man i tvivl kan man ringe til os på 34 34 34 34 og spørge, vi har et fantastisk team siddende klar ved telefonen, som kan være behjælpelig.

Måske kræver din transport specielle godkendelser, særlige biltyper, vi har rigtig mange forskellige biltyper at vælge imellem, så der er altid mulighed for at finde netop den, der passer din specialtransport.

Vi udfører sikkerhedsgodkendte transporter af farligt gods.
Desuden er mange af vores biler godkendt efter ADR-konventionen.

Er det madvarer eller medicin, eller andet som kræver at blive opbevaret køligt, eller varmt eller i frost, har vi biler til opgaven. Det kan også være dyre malerier, som har en stor værdi, og her er vi dækket godt ind forsikringsmæssigt, hvis uheldet er ude. Vi har faktisk også en del biler som transporterer farligt gods. Eller det kan være dyre antikviteter som skal hentes og bringes uden at gå i stykker, der har vi det nødvendige udstyr til at pakke og sørge for at det ikke går i stykker på vejen.

Vi har transporteret mange forskellige ting, f.eks. har vi også kørt med dyr fra ZOO.
Det er selvfølgelig ikke noget som sker hver dag, men løfter også sjove og anderledes opgaver for netop firmaer som ZOO.

Har du uhåndterbare varer, såsom et klaver, et pengeskab, et billard bord eller computere som skal håndteres forsigtigt, har vi fuldt luftaffjedrede biler, som er bygget til disse opgaver.

Vores mandskab sidder klar ved telefonen – for at hjælpe NETOP dig !

Skulle dine varer ikke have en adresse endnu, tilbyder vi opbevaring på vores lagerhotel i Tåstrup eller Odense, hvor de kan blive opbevaret og er sikret med både alarm og videoovervågning.

Så ring til 3x34 Transport næste gang du har en opgave, som du synes er for svær til at få klaret –

vi klarer det hele med et smil.