Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Specialtransport

 

Hvad er en specialtransport?

Ja det kan der være mange svar på.

  • Museumsgenstande
  • El-tavler
  • Medicin
  • Dyre møbler
  • Antikviteter
  • Følsomt gods

Hos os i 3x34 transport kan vi tilbyde mange forskellige former for kørsler, blandt disse har vi blandt andet specialtransport som man kan bruge hvis der er specielle behov. Eller det kan være transport af farlig gods, som også kræver specialtransport.

Ja det kan være mange ting, som er afgørende for om den transport man nu skal have, er en specialtransport, men er man i tvivl kan man ringe til 3x34 transport på 34 34 34 34 og spørge, vi har et fantastisk team siddende klar ved telefonen, som kan være behjælpelig omkring specialtransport.

Måske kræver din transport specielle godkendelser, eller særlige biltyper, vi har rigtig mange forskellige biltyper at vælge imellem, så der er altid mulighed for at finde netop den, der passer din specialtransport. Ingen opgave er for stor til at 3x34 kan klare den.

Vi udfører sikkerhedsgodkendte transporter af farligt gods. Desuden er mange af vores biler godkendt efter ADR-konvensionen.

Er det madvarer eller medicin, eller andet som kræver at blive opbevaret køligt, eller varmt eller i frost, har vi biler til opgaven. Det kan også være dyre malerier, som har en stor værdi, og her er vi dækket godt ind forsikringsmæssigt, hvis uheldet er ude. Vi har faktisk også en del biler som transporterer farligt gods. Eller det kan være dyre antikviteter som skal hentes og bringes uden at gå i stykker, der har vi det nødvendige udstyr til at pakke og sørge for at det ikke går i stykker på vejen.

Vi har transporteret mange forskellige ting, f.eks. har vi også kørt med dyr fra Zoo, og det kan man vist godt kalde en specialtransport ikke? Man kan også se på nogle af vores biler at der er billeder af dyr. Det er selvfølgelig ikke noget som sker hver dag, at vi har en dyretransport, men vi kan stadig risikerer at få sådan en tur, og så er vi klar med den rigtige bil, og med det udstyr som skal bruges.

Hvis varen er for uhåndterbar, såsom et klaver eller et pengeskab der er tunge, eller computere som skal håndteres forsigtigt, har vi også fuldt luftaffjedrede biler, de er bygget til disse opgaver og kan klare disse specialtransporter og er beregnet til disse ture.

Vores mandskab som sidder ved telefonen, ved hvordan man håndterer disse ting, så de sørger for at vognen har alt det nødvendige udstyr til at klare de mange forskellige opgaver, som kunden har brug for, hvis ikke så finder de en løsning.

Skulle dine varer ikke have en adresse endnu, har i vores Lagerhotel, hvor de kan blive opbevaret og det er sikret med både alarm og videoovervågning.

Vi har mandskabet og vognparken til at løse de mest komplekse transportopgaver, både pålideligt og professionelt.

Så ring til 3x34 Transport, næste gang du har en opgave, som syntes for svær til at få klaret, for hos 3x34 transport er ingen opgave for stor, vi klarer det hele med et smil.