Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

Distribution og Kurérservice

 

I 3x34 Transport har vi mange års erfaring med kørsler for erhvervskunder.
Vi udmærker os både til her-og-nu opgaver men også distributionskørsel af større mængde varer.

Distributionskørsel er en fast del af vores hverdag i 3x34 Transport.

Vi sørger for at små og store virksomheder får leveret lige nøjagtigt dét de skal bruge, for at kunne føre forretningen igennem den daglige drift – og så til tiden!

I 3x34 er vi stolte af at have udført distributionskørsler i næsten 50 år, effektivt og med et højt serviceniveau.

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Mange af vores biler er fødevaregodkendte, og vi kan dermed stå 100% inde for den højeste hygiejnestandard.
  • Vores veluddannede personale står altid klar til enhver opgave inden for distribution.
  • Mange af 3x34 Transports vognmænd & chaufører har gennemgået kursus i håndtering af farligt gods, som trykflasker, kemikalier, mm.
  • Køle- og frosttransport, sørger for at dine madvarer kommer fra A til B uden at skulle udsættes for varme eller anden skade.
  • Varmetransport, holder dine retter varme under transporten. Ideel til fx catering el. lign. Læs mere her

Hvis man skulle vælge 3x34 som distributionspartner, kan vi også stå for opbevaring på vores lager i Tåstrup. Det kan være en smart måde at skaffe mere plads på, hvis man opbevarer arkiver eller genstande, som man ikke umiddelbart skal bruge. Opbevaringen kan enten ske på paller eller i vores smarte container-system. 

 

Kurérkørsel

I 3x34 har vi mange års erfaring med kurérservice.
Vi er fuldt ud bevidste om hvor vigtigt det er for maskineriet i en virksomhed, at de rette elementer spiller perfekt sammen. Derfor er en hurtig kurérkørsel af et unikt værktøj eller vigtige breve og dokumenter også i højsædet for os.

En kurérkørsel skal kunne håndteres sådan, at vores chauffør skal kunne have genstanden på forsædet af en almindelig personbil. Det vil oftest være en pakke eller andet nemt håndterbart.

Fra du ringer ind til vores kundecenter, vil der ikke gå lang tid (normalt 30 min) før vi kan stille med den først ledige vogn og en chauffør på Jeres adresse, der kan sørge for en effektiv og hurtigt kørsel til alle landets hjørner – eller til udlandet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om enten logistik eller vores kurerservice, så ring ind til vores kundecenter i dag på 34 34 34 34, og få et godt råd om dine transportbehov.