Kontakt os hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

3x34 klarer alt inden for transport og erhvervsflytninger

 

Erhvervslivet er særdeles attraktivt for 3x34 Transport.

Vi har allerede mange erhvervskunder, men vi er interesseret i at hjælpe endnu flere danske virksomheder med jeres daglige transport, supplement & Ad-Hoc transporter eller blot jeres forefaldende transport opgaver.

Ved du allerede, hvilken biltype du skal bruge?
Så brug vores online booking ved at trykke øverst i højre hjørne.

Er du stadig i tvivl om, hvad vi kan? Kontakt os eller se vores prisliste her, brug vores prisberegner til at give en vejledende pris eller bestil et flyttetilbud her.

3x34 Transport løfter erhvervslivet i Danmark...

 

Som erhvervskunde i 3x34 har du mulighed for at få en række fordele.

Vi opretter dig som erhvervskunde – tildeler dig et direkte telefonnummer, hvor du vil blive prioriteret foran andre kunder i travle perioder.

Løbende måned modtager du en samlet regning for kørsel og får samtidig kredit på indeværende måned + 15 dage. Læs mere om at blive kontokunde her.

Leder efter en distributionsaftale eller en lagerløsning?
I vores datterselskab 3x34 Logistik, tilbyder vi vore kunder individuelt tilpassede løsninger indenfor dag til dag distribution. Læs mere om det her.

I både Tåstrup & Odense tilbyder vi lagerhotel løsninger for både pallegods, stykgods eller opbevaring i containere. Begge 3x34 lagerhoteller er godt beliggende tæt ved motorvejs nettet, og med fine tilkørselsforhold til enten rampe eller muligheder for truck aflæsning.

Vi tilbyder begge steder gode forhold med højt til loftet, daglig overvågning af dit gods og faguddannet personale.

Har du daglige palleforsendelser, i det nære lokalområde ??–
Så overvej at benytte 3x34 Transport, vi er helt sikkert konkurrence dygtige og så er dine paller fremme hos modtager indenfor 2 timer til samme pris, eller billigere end din via lokale fragtmand…. !!

Bonussen for dig – dine kunder har dine varer 2 timer du har pakket dem færdige - fremfor på normalvis er de fremme dagen efter.??!!!

Vi kører med alt palle & stykgodsfragt. Læs mere om fragtkørsel her

3x34 Transport har Danmarks største flytteforretning med knapt 200 biler.
Om det er dens store erhvervsflytning eller din virksomheds interne flytning er lige meget….
Vi flytter stort og småt – og har gjort det i næsten 50 år. Læs om erhvervsflytninger her.

Vi kører med mange former for specialtransporter i 3x34.
Om netop din transport er med køl, frys eller varme, farligt gods eller krankørsel … jamen så har vi hos 3x34 løsningen for dig.  Læs mere om de forskellige former for specialtransporter her.