Kontakt os nu hvis du har spørgsmål eller vil have en pris.

3x34 klarer alt inden for -transport og erhvervsflytninger

 

Erhvervslivet er særdeles attraktivt for 3x34. Vi har allerede mange erhvervskunder, men vi er meget interesseret i at hjælpe flere danske virksomheder med enten deres daglige transport, supplement til transport eller andre af jeres småopgaver.

 

Ved du hvad du skal have allerede? Så brug vores online booking ved at trykke øverst i højre hjørne.

 

Er du stadig i tvivl om, hvad vi kan? Kontakt os eller se vores prisliste her, brug vores prisberegner til at give en vejledende pris eller bestil et flyttetilbud her. Ellers læs mere omkring, hvilke transporter vi mestrer!

3x34 løfter erhvervslivet

 

Som erhvervskunde i 3x34 har du mulighed for at få en række fordele. Vi har oprettet et kontosystem, hvor du blandt vil prioriteret foran andre kunder i travle perioder, samlet regning for kørsel for måneden samt kredit på indeværende måned + 15 dage. Læs mere om at blive kontokunde her.

 

Hvis du leder efter en distributionsaftale og en lagerløsning? Så har vi oprettet et datterselskab til 3x34, som hedder 3x34 Logistik. Det firma specialiserer sig i netop dette. Læs mere om det her.

 

Har du kunder, som skal have noget tungt eller noget, der er større end det sædvanlige, så står vi klar. Vi kører med alt fragt. Læs mere om fragtkørsel her.

 

Vi kan også sagtens klare jeres store kontorflytning. Det har vi mange års erfaring med. Læs om erhvervsflytninger her.

 

Vi kører med mange former for specialtransporter i 3x34. Enten om det er køl, varme, farlig gods eller krankørsel i 3x34. Så har vi de specialiserede vogne til dette. Læs mere om de forskellige former for specialtransporter her.