34 34 34 34
Menu
Online booking

Udlandsflytning

Står du over for en udlandsflytning? Vi har stor erfaring med udlandsflytning og klarer alt det praktiske. Få gratis tilbud på din udlandsflytning her!

UDLANDSFLYTNING

3x34 er kendt som landets største flyttefirma, men vidste du, at vi også hjælper dig med din udlandsflytning? Hos os får du altid en sikker, effektiv og prisvenlig flytning, både hvis du skal flytte rundt i Danmark, og hvis du skal flytte til udlandet og have dine ting med. Så kontakt os hos 3x34, hvis du står over for en udlandsflytning.

 

Nem og sikker udlandsflytning

Der er meget at holde styr på, når du står over for en udlandsflytning. Vælg 3x34 til at hjælpe med din flytning. Vi holder styr på alt det tekniske omkring at få dit indbo flyttet til det nye land, så du trygt kan overlade det til os. Vil du gerne følge processen omkring din udlandsflytning af indbo, så kan vi naturligvis holde dig underrettet undervejs i forløbet.

 

Ved en udlandsflytning er det vigtigt, at der er styr på forsikringerne. Hos 3x34 har vi stor erfaring med flytning til udlandet, og vi sørger for, at der er styr på alt det praktiske og tekniske før, under og efter din flytning. Overlad det bare til os, så du kan koncentrere dig om de mange andre spørgsmål, som du står over for i forbindelse med din udlandsflytning.

Du skal sikkert have styr på dit nye naboområde, bankoverførsel, ny bolig og måske et nyt job. Imens klarer vi håndteringen af alt dit flyttegods – uanset om du skal have flyttet dit private indbo, eller om det drejer sig om udlandsflytning af din virksomhed.

 

Udlandsflytning – få et gratis flyttetilbud

Udlandsflytning kan være en stor omvæltning fyldt med koordinering og planlægning. Med 3x34 er du sikker på, at der er totalt styr på selve flytningen af dine ejendele. Sandsynligvis har vi stået for flytninger til dit nye land før og kender til de praktiske foranstaltninger omkring din konkrete udlandsflytning.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din udlandsflytning. Det er ganske gratis.

Bestil dit tilbud på udlandsflytning her!

 

FÅ ET TILBUD

Giv os nogle få detaljer om din flytning, så vender vi hurtig tilbage med en pris.
Få tilbud her

FÅ ET TILBUD

Giv os nogle få detaljer om din flytning, så vender vi hurtig tilbage med en pris.
Få tilbud her

3x34 transport a.m.b.a., Dybendalsvænget 4, 2630 Taastrup         Indhold på 3x34.dk

Vognmand login