34 34 34 34
Menu
Online booking

Privatkunde

3x34 tilbyder transport, flytning og opbevaring med venlig service og billige priser. Bestil på 34 34 34 34.

Fragtpriser

Når man har en transportopgave, er fragtprisen naturligvis en faktor. Hos 3x34 afregner vi efter taxameterpris. Det betyder, at du betaler for de kilometer vi kører og den tid vi bruger på opgaven. Taxameteret starter, når vi er ved dig til den aftalte tid, og slutter, når opgaven er løst. Prisen for fragtmand/mænd afhænger altså af, hvor lang tid du bruger dem.

For vores mindste vogne bliver prisen regnet pr. minut og pr. km. For større biler er det en timepris, der bliver beregnet pr. halve time. Du skal også være opmærksom på, at der altid vil være et startgebyr og en mindstepris. Hvor meget det er, og hvilken takst, din kørsel falder ind under, afhænger af målene, vægten og metoden til din transport. Du kan se vores fragtpriser (uden moms) her. Den store oversigt indeholder priserne inden for almindelig arbejdstid. Se gerne boksene med tillægspriser, som blandt andet indeholder aften-, weekend- og nattakster. Vær også opmærksom på brændstoftillægget, som du kan se her. Det varierer fra måned til måned alt efter prisen på brændstof. Der er ikke dieseltillæg på 2-mandsbetjente vogne.

Du har mulighed for at lave en vejledende beregning her.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til vores kundeservicecenter på telefon 34 34 34 34. Så tager vi gerne en snak med dig om størrelse af vogn, pris med videre. Vi booker også gerne turen for dig.

Hav gerne følgende oplysninger klar:            

 • Navn og telefonnummer på bestiller (dig)
 • Eventuel kontonummer hos os (kun erhvervskunder)
 • Eventuelt EAN-nummer, hvis du ringer for en offentlig institution. Ringer du fra Københavns kommune, skal vi også bruge et 4-cifret bruger-ID til betaling.
 • Har du som erhvervskunde ikke kontonummer hos os, så hav gerne cvr. nummer og en mailadresse til fakturaen klar, hvis ikke du ønsker at betale kontant eller med MobilePay.
 • Adresserne på afhentnings- og afleveringssteder                 
 • Eventuelle kontaktpersoner/særlige forhold ved afhentning/aflevering
 • Mål, vægt og eventuel antal paller på din fragt.
 • Ønsker til antal mænd. Vælger du en fragtmand, så er han kun chauffør, og hjælper med på og aflæsning af bilen, men han bærer ikke op af ned af trapper mv. Hvis du har brug for hjælp til at bære op til 3 ting, så kan han det, hvis ikke det skal op/ned fra mere end 3. sal. 2 fragtmænd bærer, det du beder om. Du skal blot være opmærksom på at vi tager 500 kr. i byrdetillæg for de genstande som vejer mere end 95 kg.
 • Ønsker til betalingssted. Bliver der betalt ved afhentning eller aflevering?
 • Ønsker til betalingsmetode. Betaler du ikke med kontonummer eller faktura pr. mail (kun erhverv), så tager vi gerne imod kontanter eller MobilePay.
 • Ønsker til tidspunkt for fragten. Du skal være opmærksom på, at vi skal have et tidsinterval at komme indenfor. Hvor stort det afhænger af dine ønsker til størrelse af bil og tidspunkt. Det er typisk 1-2 timer, men kan være længere på travle dage, f.eks. op til et månedsskifte, eller uden for almindelig arbejdstid.

Vi glæder os til fra dig, både hvis du bare har en prisforespørgsel, og hvis du er klar til at booke.

 

 

3x34 transport a.m.b.a., Dybendalsvænget 4, 2630 Taastrup         Indhold på 3x34.dk

Vognmand login