34 34 34 34
Menu
Online booking

Privatkunde

3x34 tilbyder transport, flytning og opbevaring med venlig service og billige priser. Bestil på 34 34 34 34.

Flyttekasser

Når vi taler Flyttekasser så er de på mange måder hjertet i et flyttefirma. De er lige så vigtige som brød for bageren. Ja de er livsvigtige for alle flyttefirmaer. For det er godt nok svært at flytte uden flyttekasser.

Personligt syntes vi her i 3x34 Transport at vores flyttekasser er de bedste, vi har haft rigtig mange forskellige flyttekasser i vores firma, men dem vi har nu er absolut de bedste flyttekasser.

Har man nogensinde skulle flytte, så ved man hvordan det er at skulle samle en flyttekasser, og selvom der er lavet en tegning over hvordan man samler flyttekasserne, så kan man virkelig bruge lang tid på at samle dem.


Lige som man tror man har samlet dem, er de ikke samlet ordentligt og man må starte forfra. Ja det kan godt være lidt af et arbejde. Men har man først fundet ud af det, går det som en leg. Og man har hurtigt samlet de første mange kasser.

Her kan man se vores flyttekasser i brug

 

Så er det bare at pakke, og her er vores kasser virkelige rummelige. Der er plads til rigtig meget og har man ting som let kan gå i stykker, så har vi også på vores lager både papir og bobleplast man kan købe som man kan pakke tingene ind i.

Ikke nok med vi sælger flyttekasser. Vi sælger dem til 30 kr. stk. hvilket er en god pris for så gode kasser. Men så vi lejer vi dem også ud forstået på den måde, at man køber dem, og når man er færdig med at tømme dem og står med alle disse kasser, så kan man vælge at stille dem i kælderen og beholde dem, men har man ikke plads og har man ikke lyst til at opbevare dem, kan man ringe til 3x34 lager og aftale at komme tilbage med dem.
Her får man 10 kr. retur vel og mærke hvis de er i god stand.
Man kan også ringe til 3x34 Transport og bede os hente dem, og stadig få penge for flyttekasserne, men der skal man selv betale for transporten.

Vi her i 3x34 Transport er glade for denne ordning, hvilket kunderne også er, for hvad skal man lige med alle de tomme flyttekasser, når man har tømt dem, for de fylder en del, selvom man kan folde dem ud så de ikke fylder så meget.

Mange firmaer reklamerer med flyttekasser, men der er virkelig stor forskel på hvor man køber dem. Nogle vil nok syntes at vores flyttekasser er dyre i forhold til mange andre, men når vi ser på kvaliteten, syntes vi at pengene er givet godt ud. Man kan jo også bare køre tilbage med dem, og så har man lige pludselig kun givet 20 kr. i stedet for 30.
En ting er sikker og vidst, og det er at bunden i hvert fald ikke falder ud på vores flyttekasser, men at de bevarer deres facon og hårdhed som gør at tingene ligger godt i dem.

Så til alle som står for at skulle flytte, køb 3x34 flyttekasser, hvis du vil have kvalitet. Kontakt os i dag hvis du er interesseret i flyttekasser eller hvis du gerne vil have en pris på en flytning.

 

 

3x34 transport a.m.b.a., Dybendalsvænget 4, 2630 Taastrup         Indhold på 3x34.dk

Vognmand login