34 34 34 34
Menu
Online booking

CSR

Vi hos 3x34 er dedikeret til at give tilbage til det danske samfund.

CSR

Vi hos 3x34 er dedikeret til at give tilbage til det danske samfund. Ved donationer, tjenester og andre støtteforslag er vi altid åbensindet omkring at skulle give tilbage til det danske samfund.
Vi er interesseret i at bibeholde en miljømæssig forsvarlighed, solide etiske spilleregler samt en bæredygtighed som kan skabe vækst på det danske marked.

Udover at støtte forskellige formål, såsom Dansk Flygtningehjælp og kræftens bekæmpelse, har 3x34 også en strategi om at udvide deres forretning med henblik på vækst, men også med en hvis ansvarlighed bag strategien.

Vi har støttet flere arrangementer helt tilbage fra 3x34 spæde begyndelse for over 40 år siden, med blandt andet donations kørsel og andet transport men også med et decideret pengebeløb.

3x34s CSR politik beskrevet i billedeformat

Strategi

3x34 Corporate Social Strategy er bygget på følgende 3 søjler:

  • Etisk ansvarlighed (Mennesker)
  • Miljømæssig bæredygtighed (Miljø)
  • Grobund for vækst i det danske marked (Økonomi)

Lige for tiden har vi særligt fokus på de landsdækkende udfordringer som Danmark står over for, og det afspejler derfor også vores donationsmønster.

Hvis du har spørgsmål til vores doneringer eller vores CSR strategi, er det muligt at kontakte 3x34 via e-mail eller telefonisk her.

I år har vi støttet flere sager og ude til højre har du mulighed for at læse mere om de individuelle cases.

 

 

 

 

3x34 transport a.m.b.a., Dybendalsvænget 4, 2630 Taastrup         Indhold på 3x34.dk

Vognmand login